:)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Solen skiner & jag vill bara ha sommar.

Söndagen är här igen!


Helgen har varit sköön (: Ute & åt i fredes med massa människor. & älsk drack liiite för mycket (?) haha. & lördagen sedan la han bakis.
Stackaren. & eftersom jag är som jag är gick jag upp & väckte honom när han mådde som värst & slet av alla sängkläderna för de skulle tvättas (a'. Oups.
Var sedan duktigt & cyklade iväg & handlade med mamma, fastän jag hade värsta cyklen :s sadlen stod RAKT UPP. Haha, så gällde att se hur man satte sig. (;
Slingade även mammas hår, blev inte så bra - färgen skulle suttit i längre. Menmen, jag sa till henne så inte mitt fel ;D
- Även fått mina kläder som jag beställde från Nelly.com. & jag är såå nöjd (: bilder kommer nog senare. Om jag orkar. Hehe


& nu är det söndag.
Älsk är & fixar hos sin pappa (: & jag börjar bli hungrig. & ge mig sommar nu..




"Kom ihåg att glömma bagateller. Kom ihåg att lägga vikt vid det saken gäller. Kom ihåg att älska medan du törs. Kom ihåg att leva medan du gör det"


Ibland är skolan såååå dryg ...

Denna dagen är lååång. Alldeles för lång.
Började kl 8 imorse, gjorde ett prov på 20 minuter & sen vips hade jag håla fram till 13.45 då jag ska göra ett prov. & här sitter jag .. Suuuuck.

Så jäkla drygt vill jag tala om.
Vill bara göra provet så att jag kommer hem någongång. Är typ ingen kvar här heller. & hur kul är det på en skala 1 till 10. Noll kan jag tala om...

Menmen.
Nu åter står bara 1 timme & 45 minuter.
Suck. Låt de gå fort .. :/


Today.

& söndagen börjar nu lida mot sitt slut. & sen ny vecka ska strax börja.

Idag har jag inte gjort allt för mycket. Ute & gick en runda (: & beställt lite kläder från nelly.com (: & nu ikväll åt jag nygjord äppelkaka. Mumma!

Orkar inte skriva mer nuuu.
Ha de bra helt enkelt (:

100 dagar kvar nu jaa!

And now I'm back (: Haha

Bestämde mig igår efter skolan för att åka till älsk (: & det blev världens underbarast & mysigast dag! ♥ Blir alldeles varm i kroppen av lycka & kärlek när jag tänker på de!!
Men de innebar också att min sovmorgon blev förstörd - så istället för att gå upp kl 10 gick jag upp lite i 7. & sedan vid halv 8 tog jag bussen till Sjöbo för då skulle älsk jobba (: Men de var de utan tvekan värt (:

Skolan annars var lugn. Hade bara en lektion, onödigt egentligen. Menmen, vad ska man göra..
& nu är det bara 2 dagar tills de är helg & jag lääängtar. Är så skoltrött just nu att de är sjukt . Tror inte att jag någonsin varit såhär trött på de :s ..
Jag vet seriöst knappt vad jag gör där för jag orkar inte lyssna eller något :s usch, kan inte ha de såhär .. Får skärpa till mig, men hur ?


Aja, idag är de iaf 100 dagar till studenten :D:D lycka där jaa!

Imorgon är en låååångdag & jag HATAR den.. Hatar är ett starkt ord men jag verkligen hatar torsdagar. 4½ timmes idrott. Shiit alltså. Orkar inte, vill inte..
Skänk mig en tanke! ♥


- Ha en fortsatt bra kväll. (:


RSS 2.0